Kunetka, Martin: V prachu cest

Vo vydavateľstve Umelecko-duchovného združenia Fénix sme vydali nový román Martina Kunetku „V prachu cest“, ktorý je veľmi voľným pokračovaním jeho románu „Za branami“.

Po osmi letech strávených v cizích zemích Edgar cítí, že nastal čas vrátit se domů do Fjordlantu. Kromě několika věcí v brašně si s sebou nese velkou touhu přinést pokrok do své zaostalé země na drsném severu. Tuší však, že budovat novou říši na poloostrově plném ješitných, stále rozhádaných kmenových vůdců nebude nic snadného. Naštěstí není sám, kdo už má věčného válčení dost, a tak se časem seznámí s několika lidmi, kteří mají podobnou vizi jako on. Každý z nich prožívá svůj příběh, každý z nich kráčí prachem své cesty. Podaří se jim společně povznést houževnatý národ, nebo vše zhatí úklady těch, jimž vyhovuje současný stav? Příběh o odhodlání, velkém snu a nacházení síly k jeho uskutečnění…

České vydání, formát 6 × 9 palců, pevná vazba, 668 strán, ISBN 978-80-89847-46-4. Knihu si môžete zakúpiť v našom internetovom obchode.